Pages

Ads 468x60px

dimarts, 21 d’agost del 2012

RECEPTA PEDIÀTRICA

Encara que la recepta sembla  dedicada als pares de fillets petits, la podem aprofitar tots...
Font: LEER

dilluns, 13 d’agost del 2012

AUDIOLLIBRE DE DON QUIJOTE

Clicant la imatge accedireu a l'audiollibre de Don Quijote de la Mancha. Podeu escoltar els capítols online o descarregar-los.


dimarts, 7 d’agost del 2012

CUENTOS PARA JUGAR

Cuentos para jugar de Gianni Rodari ens ofereix la possibilitat d'escollir entre tres finals diferents. Els lectors podem llegir, mirar, pensar i, si no trobem cap final que ens convenci, el podem inventar, escriure o dibuixar.



divendres, 3 d’agost del 2012

RECORDA'T DELS DINOSAURES, ANNA MARIA

Aquest llibre de Gabriel Janer Manila és una altra proposta de lectura per aquest estiu.
Edu 365 ens ofereix una interessant proposta per abans i després de llegir el llibre.

Resum de l'argument:

En Damià és un vell captaire que havia fet de prestidigitador. Les seves habilitats —i la seva filosofia— sedueixen els infants del barri, i especialment l'Anna Maria, els pares de la qual s'oposen a aquesta amistat. Després d'un temps de no veure's, reprenen el vell projecte de fer una funció de màgia al teatre del barri. Anna Maria, d'amagat dels pares, hi fa de presentadora. L'espectacle és un fracàs, per la poca sensibilitat del públic i perquè en Damià ha perdut facultats. El pare de l'Anna Maria, enfadat, la va a buscar. Aquella nit, a la seva cambra, la nena s'adorm entre plors i somnia que ella i en Damià davallen una escala que els acondueix —a través del temps— milions d'any enrera, fins a arribar el moment en què els dinosaures es destrueixen entre ells. En Damià li explica la seva teoria sobre l'extinció d'aquests animals, provocada per la manca de sentiments i de sensibilitat. N'Anna no torna a veure en Damià, però una nit l'intueix entre els estels. 


I aquí en podeu escoltar un petit fragment:
Edu3.cat

dimecres, 1 d’agost del 2012

EL FANTASMA DE CANTERVILLE

El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde és un d'aquests llibres entretinguts i divertits que tothom hauria de llegir. 
Si voleu, el podeu llegir o escoltar clicant aquí.