Pages

Ads 468x60px

divendres, 28 de setembre del 2012

EARWIG Y LA BRUJA

Earwig y la bruja és un llibre molt recomanable per als qui agrada el món de la fantasia.  
Earwig  viu en un orfenat i, per espantar els possibles pares adoptius, empra poders màgics. Un dia apareixen Bella Yaga i Mandrágora,  dos personatges terrorífics i estranys que aconsegueixen adoptar-la...
Aquí podeu llegir el primer capítol:


diumenge, 23 de setembre del 2012

VEURE PER A LLEGIR

Els llibres àlbums presenten les històries d'una manera diferent, més efectiva i motivadora per a tothom.  No són llibres il·lustrats, perquè les imatges no estan supeditades al text, ni el text a les imatges, sinó que una cosa complementa l'altra.
"Ver para leer"     és un llibre àlbum creat per a fomentar l'ús d'aquest tipus de lectura.  Només ens solem preocupar d'aprendre a llegir paraules, sense tenir en compte que la lectura de les imatges és també imprescindible.

dissabte, 15 de setembre del 2012

EXERCICIS DE COMPRENSIÓ LECTORA

Millorar la comprensió lectora és fonamental per a la nostra tasca diària. Clicant la imatge accedireu a tres Quaderns Virtuals amb diferents lectures i activitats.


dilluns, 10 de setembre del 2012

EL CLUB DE LOS MALDITOS

Marcos és el germà de na Carlota, (protagonista de diferents diaris); ell, ara està a punt de començar l'institut i té els problemes normals d'aquesta edat: és un poc pringat, els seus amics també ho són i, a més, té una germana que...

Si voleu llegir una entrevista a l'autora, Gemma Lienas, cliqueu aquí.

dissabte, 1 de setembre del 2012

EXCUSES PERFECTES I ALTRES GENIALITATS

Aquest és el booktrailer de les noves aventures de Tom Gates.