Pages

Ads 468x60px

diumenge, 18 de novembre del 2012

SIMBAD


Simbad és un  còmic xulíssim. Escrit per Arleston, Alwett i Alary, ha estat editat per Editorial Dib-buks, Madrid, 2001. Té 176 pàgines.
Conta la història de Simbad, fill del Califa Al-a-din. Després de moltes aventures, descobreix que la seva mare ha mort i que son pare és el Califa de Bagdad.
Amb l'ajuda de la pantera Azna, s'enfrontarà al malvat geni Djinn...aconseguirà vèncer-lo?



També podeu veure el vídeo de presentació:

divendres, 9 de novembre del 2012

LA VERITABLE I HORRIBLE HISTÒRIA DE HANSEL I GRETEL



Un somriure vermell com la sang, és la veritable i horrible història de Hansel i Gretel, segons Adam Gidwitz. És la seva primera novel·la i ha tingut una fantàstica acceptació.
Es recomana de 13 anys en endavant, però sé que alguns d'11 o 12 no es podran resistir...

Sinopsi:
Hansel i Gretel surten un dia del seu propi conte i s'introdueixen en altres vuit relats populars que també van ser convertits en clàssics pels germans Grimm. Durant un periple ple de foscos perills, coneixerem l'origen real de moltes històries de conte. D'on vénen les cases comestibles, les molles de pà o les mateixes bruixes? La veritat rere la simbologia resulta tan apassionant com els mateixos contes, presentats en versions molt més violentes i amenaçadores, tal com eren coneguts abans de ser maquillats pels germans Grimm.

dijous, 8 de novembre del 2012

M'AGRADA MOLT LLEGIR

Com s'ha de promoure la lectura? Com ho hem de fer per convertir-nos en bons lectors?