Pages

Ads 468x60px

dissabte, 15 de desembre del 2012

QUÈ ESTÀ PASSANT?

"Què està passant?" és un còmic que, amb un toc d'humor explica als joves les causes de la pobresa en el món i que vol engrescar-te a lluitar per un món més just.

El protagonista de la història del còmic "Què està passant?" és un extraterrestre, i es diu Rocarols. Bé, de fet, sembla un pop però ell diu que és un marcià, "per simplificar". Aquest visitant ve a la terra en un programa d'Erasmus d'intercanvi galàctic, dels estudis "Sociobiologia Branca: espècies estúpides en vies d'autodestrucció".
El marcià Rocarols arriba a la terra per tal de comprovar el "grau de d'informació terrícola" i enceta, junt amb els 4 nois protagonistes, un recorregut pel supermercat i d'aquí a la resta del món i la història dels humans.
Amb les aventures del marcià en Erasmus pel planeta terra i la seva nova colla d'amics, descobriràs quina és la situació en el món, en com i d'on ens arriben molts productes del supermercat i petites coses que pots fer per millorar el nostre món.
El creador del còmic és l'Alfons López, un conegut il·lustrador català, àcid i crític, que fa una vinyeta diària al diari Público.
US PODEU DESCARREGAR EL CÒMIC CLICANT LA IMATGE.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada